Kontaktsjuksköterska till Bröstonkologmottagningen/Bröstcentrum

Sista ansökningsdag: 2017-06-01   
Publicerades: 2017-05-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänstenArbetsuppgifter

Inom Bröstcentrum på Capio S:t Görans Sjukhus finns vår specialinriktade Bröstmottagning. Hos oss finns en god samlad kompetens med bröstkirurger, plastikkirurg, onkologer, radiologer, psykiater, sjukgymnast, kurator och  samt specialiserade sjuksköterskor på mottagning och dagvård. Vårt huvuduppdrag är behandling av bröstcancer. Vi arbetar med patienten i fokus och har etablerat patient och närståenderådgivare. Vår enhet är ett av tre Bröstcentrum i Stockholm. Vi har ansvar för hela processen inkluderande screening, utredning, kirurgi och onkologisk behandling. Forskning är en integrerad del av vårdprocessen.

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår onkologiska verksamhet vid vårt nya sammanhållna Bröstcentrum. Du ska vara intresserad av utveckling och forskning. Du har ett genuint intresse för människor och har patientens bästa i fokus. Som kontaktsjuksköterska på bröstonkologmottagningen har du ett samordnande ansvar. Du ger information och råd om behandling till patienter och närstående och har egen självständig patientmottagning. I arbetsuppgifterna ingår. telefonrådgivning, provsvarshantering, deltagande i multidisciplinära terapikonferenser och sedvanliga förekommande uppgifter på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska med minst två års erfarenhet inom yrket och med specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi . Det är meriterande om du har arbetat som kontaktsjuksköterska inom onkologi, erfarenhet  av diagnosgrupp bröstcancer samt från mottagningsarbete.

Som person är du trygg och flexibel i din yrkesroll och ser samarbete med andra som en självklar del i ditt arbete. Du utgår ifrån patienternas behov och ditt arbetssätt präglas av ett ansvarstagande och empatiskt förhållningssätt.

Villkor

Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100 %
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Maria Gränström, vårdenhetschef , Tel:08-5870 1733

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-06-01

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/87

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.