Arbetsterapeut inom akutsjukvård, vikariat

Sista ansökningsdag: 2017-05-29   
Publicerades: 2017-05-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänstenArbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd på medicinkliniken och framförallt arbeta på avdelningar med infektionsinriktning. Det finns även möjlighet att arbeta med andra patientgrupper som t ex inom kirurgi och intensivvård. Arbetsuppgifterna består främst av kognitiva tester, ADL-personlig vård bedömningar, mobilisering, utprovning av hjälpmedel samt initiering av bostadsanpassning. Utifrån tester och bedömningar sker planering av patientens rehabiliteringsbehov tillsammans med övriga i teamet. En av arbetsuppgifterna är att vara aktiv i vårt förbättringsarbete, då vi på Capio S:t Görans sjukhus arbetar enligt Lean.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för och gärna erfarenhet av slutenvård. Vi värdesätter att du är strukturerad och självständig i ditt arbete samt att du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga.  

Villkor

Vikariat heltid från 2017-09-01 till 2017-12-31.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100 %
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Anneli Norevik, Tel:08-5870 1528

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-05-29

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/86

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.