Medicinska sekreterare till Akutmottagning kirurgi

Sista ansökningsdag: 2017-06-16   
Publicerades: 2017-05-19

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänsten

Beskrivning

Capio S:t Görans sjukhus söker Medicinsk sekreterare till vår Akutmottagning kirurgi, med möjlighet till distansarbete. 

Arbetsuppgifter

Vill du vara en av oss och ingå i ett team som har gemensamt ansvar för kirurgakutens administrativa flöde? Tillsammans bidrar vi till en god arbetsmiljö där vi strävar efter att göra rätt från början i det patientflöde i vi alla är en del av. Då är denna tjänst något för dig! Vi är idag sex stycken arbetskamrater i teamet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skriva patientjournaler i journalsystemet Cambio Cosmic utifrån digital diktering med övriga uppgifter så som DRG-registrering, remisshantering med mera där god service kring patientjournalen är i fokus.

Vi är totalt 23 medicinska sekreterare som tillhör kirurgklinikens enhet för medicinska sekreterare. Vi finns tillgängliga på respektive avdelning/mottagning men med en gemensam chef. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten i den resursenhet vi är.

Vi bemannar kvällar och helger och har då schemaprogrammet Time Care till vår hjälp. Detta ger utrymme för individuella önskemål som är anpassat till verksamhetens behov. För närvarande bemannar vi var 8:e helg och vissa kvällar till kl 19.

Möjlighet finns att arbeta på distans en del av arbetstiden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av DRG är meriterande men inte ett krav.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare anställning. Heltid 38,25 timmar per vecka.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 38,25 timmar/vecka.
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Marie Andersson, enhetschef , Tel:08-5870 1344

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-06-16

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/89

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.