Vårdenhetschef till mammografienheten, Capio S:t Göran Radiologi

Sista ansökningsdag: 2017-06-04   
Publicerades: 2017-05-16

Om oss

Capio S:t Görans sjukhus AB ingår i en av Europas ledande privata vårdkoncerner, Capio AB, och är det första akutsjukhuset i Sverige med en privat ägare. Capio S:t Görans sjukhus har cirka 1850 anställda, 320 vårdplatser och vi tar emot drygt 220 000 patienter varje år.

Om tjänstenArbetsuppgifter

Vi söker en vårdenhetschef till mammografienheten Capio S:t Göran Radiologi som vill fortsätta att utveckla verksamheten och serva sjukhuset samt externa remittenter med högkvalitativa undersökningar med korta ledtider. I uppdraget ingår personalansvar för ca 19 röntgensjuksköterskor samt ansvar för verksamheten beträffande kvalitetsresultat, arbetsmiljö, miljö och budget. Du leder mammografiverksamheten tillsammans med en medicinskt ledningsansvarig läkare. I uppdraget ingår ansvar för bemanning och schemaläggning Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp samt delta i olika nätverk som till exempel nätverket för sjukhusets vårdenhetschefer. 

Mammografienheten är en del av Bröstcentrum S:t Göran, ett av tre Bröstcentra i Stockholm, och har som uppdrag att utföra såväl klinisk mammografi med kompletta bröstutredningar, som hälsokontroller med mammografiscreening, där vår mammografienhet kallar 72 000 kvinnor per år.

Kvalifikationer

Vi söker en vårdenhetschef som vill leda, engagera och motivera medarbetarna i att nå våra gemensamma mål. Du har erfarenhet av förändringar och kvalitetsarbete och har stort intresse för att leda och utveckla både verksamhet och medarbetare. Du kan skapa delaktighet samt kommunicera på ett tydligt sätt. Du är legitimerad röntgensjuksköterska gärna med några års erfarenhet från yrket såväl som ledarrollen.

Villkor

Tillsvidare. Månadslön. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Sysselsättningsgrad: 100 %
Lön: Månadslön.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktperson Capio

Anders Byström, verksamhetschef , Tel:073-32 41 481

Ansökan

Välkommen att söka genom att klicka på ansökningsknappen nedan.

Ansök senast: 2017-06-04

Arbetsgivarens referensnummer: 2017/88

Om Capio

Capio-koncernen är ett av Europas ledande hälso- och sjukvårdsföretag med en paneuropeisk närvaro. Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och primärvårdsenheter. Capio har en omsättning på cirka 14 miljarder SEK och vårdenheter i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Capio har över 12 000 medarbetare och mer än 4 miljoner patientbesök per år.