Lista dig hos oss

Välkommen att lista dig hos Capio. Vi erbjuder en trygg läkarkontakt, hög tillgänglighet och god service.

Du kan antingen välja att kontakta den vårdcentral du önskar lista dig hos via telefon eller dess webbplats. För att lista dig hos oss kan du fylla i en blankett via vårdcentralens webbsida, ringa oss så skickar vi hem blanketten eller lista dig vid besök hos oss.

Du kan också lista dig via Mina vårdkontakter med hjälp av din e-legitimation. Mina vårdkontakter är landstingens e-tjänst för att hantera vårdvalet. Med Mina vårdkontakter kan du också kontakta oss när det bäst passar dig, dygnet runt. Allt du behöver är ett personligt användarkonto.

Inom ett antal landsting/regioner kan du även lista dig på Capios barnavårdscentraler och barnmorskemottagningar. Du listar dig på samma sätt som när du väljer vårdcentral.

För barn och ungdomar under 16 år väljer vårdnadshavaren.

 

Hitta en vårdcentral nära mig

Hitta en barnavårdcentral nära mig

Hitta en barnmorskemottagning nära mig