P-platsen framför Lundby Närsjukhus avstängd fr o m 27 mars

2017-03-23, 11:36

Göteborgs kommun stänger av parkeringsplatsen framför Lundby Närsjukhus från och med 27 mars 2017. Ett byggarbete beräknas pågå en längre tid. Följ kommunens anvisningar och skyltning till närbelägna p-platser. Läs mer

Välkommen till Privatteamet

Utöver vårt stora offentliga uppdrag erbjuder vi även privat vård och hälsokontroller till företag och försäkringsbolag. Vi erbjuder även hälsokontroller till privatpersoner.

Torsdagen 6 april har Privatteamet stängt för utbildning. 

 

Genom Privatteamet har vi utvecklat ett koncept som är ett bra komplement till offentlig sjukvård. Vi erbjuder god kvalitet och hög servicegrad på alla nivåer. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag gällande privata sjukvårdsförsäkringar.

Vill du söka vård hos oss och använda din sjukvårdsförsäkring?

Kontakta ditt försäkringsbolag direkt så kan de boka en tid åt dig hos oss på Capio Lundby Närsjukhus.

Är du eller ditt företag intresserade av att göra en hälsokontroll? 

Är du företagare har du möjlighet att teckna ett hälsokontrollsavtal för dina medarbetare. Vi utför läkarbaserade hälsokontroller i två olika varianter, en på basnivå och en utökad hälsokontroll.

Du kan även som privatperson teckna dig för en hälsokontroll.

Hälsokontroll, bas

Hälsokontroll, utökad

Välkommen att kontakta oss för mer information. 

Arbetar du i bullrig miljö? Individuellt anpassade hörselskydd kan hjälpa dig.

Arbetar du i en bullrig miljö, eller är du ljudöverkänslig? Då kan vår audionom erbjuda indviduellt utprovade hörselskydd och badproppar.  

Mer information om Individuellt anpassade hörselskydd

Om du tror att detta skulle kunna hjälpa dig är du välkommen att kontakta oss på Privatteamet - vi kan hjälpa dig boka tider som passar dig.

Mer information/produktblad om hur besöken går till.

Är du försäkringssamordnare? 

Våra lediga tider finns på Boka Doktorn, men du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med att boka tid eller om du har andra frågor.

/Eva Forsberg, sektionsledare